Autor Wątek: Rockoteka  (Przeczytany 3302 razy)

Offline Dazer

• Nowy użytkownik
  • *
  • Gagatek xD
Rockoteka
« dnia: 26 Paź 2009, 18:34:20 pm »
Chciałbym tu zacząć od wielkiego podziękowania dla ludzi którzy przyszli i bawili sie świetnie przez parę godzin.Od razu chciałbym przeprosić za wszelkie nie udogodnienia z którymi sie spotkaliście. I tu mam do was mała prośbę o to abyście napisali jak było , co bylo źle a co dobrze , oraz napiszcie jakie utwory byście chcieli usłyszeć na takiej imprezie jak kiedyś  będę takową prowadził ? I jeszcze raz wielkie dzięki za przyjście :D
aVe
gg:5778934

Offline FoolECK

• Nowy użytkownik
  • *
  • Flecikiem zwany
Odp: Rockoteka
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Paź 2009, 20:24:35 pm »
A ja dziękuję za zorganizowanie takiej rockoteki, bo to jest rzecz, której mi brakuje na tego typu imprezach. Jako że sam uwielbiam tańczyć, fajnie byłoby pointegrować się z nowo poznanymi ludźmi właśnie na potańcówkach. Od razu przychodzi mi na myśl korytarzowa dyskoteka w klimatach twista z Pyrkonu 2009 ;).

Utwory były ok, tutaj zastrzeżeń nie mam. Dobrze, że trzymałeś się z daleka od dupcysiowatego, monotonnego i przynudzającego techno. Ja osobiście lubię się bawić przy normalnych kawałkach (czyli popularne utwory rzędu 3-4min). Jednego bym się tylko czepił - było deczko za głośno ;]. Mimo, iż nie odczułem tego będąc na dole, to dało się to we znaki po powrocie do mojej korytarzowej wnęki na pierwszym piętrze. Nie dość, że nie słyszałem co ludzie do mnie mówią, to jeszcze muzykę z piwnicy było słychać dosyć wyraźnie, co mogło przeszkadzać niektórym chcącym spać.

Offline Gosia;D

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 26 Paź 2009, 21:43:10 pm »
Świetny pomysł z tą imprezą. Nie ma to jak ok 4 w nocy iść potańczyć ;D Uważam, że to było na prawdę dobrze zrobione. Muzyka dobrze dobrana bo nie było kawałka przy którym nikt by nie tańczył i możliwość pośpiewania do mikrofonu była fajna. Brawo z wszystko m.in poczucie rytmu i za to, że dobrze tańczysz ;)
Dzięki za rockoteke :)
Varium et mutabile semper femina :)

Offline Tao

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 27 Paź 2009, 08:27:41 am »
Niestety nie starczyło mi sił by odwiedzić podziemie o tej godzinie.. ale pomysł popieram bardzo :).

Offline FoolECK

• Nowy użytkownik
  • *
  • Flecikiem zwany
« Odpowiedź #4 dnia: 27 Paź 2009, 16:40:42 pm »
Tao, nie myśl, że o 4:00 się rockoteka zaczęła, broń Boże! :D Start był, jeśli dobrze pamiętam, o 0:30. I tak już do rana... ;]

Offline Dazer

• Nowy użytkownik
  • *
  • Gagatek xD
« Odpowiedź #5 dnia: 27 Paź 2009, 17:09:40 pm »
Dobra to przepraszam za głośność. A co do rozpoczęcia to zaczęła się lekko po północy a skończyła dokładnie o 6:38 bo sprzęt padł.
Jak wszystko  bedzie dobrze to i za rok znów będzie i będą jeszcze jakieś atrakcje na niej ::) Dzieki Gosiu za słowa uznania :P dla moich wygibasów xD
« Ostatnia zmiana: 27 Paź 2009, 17:57:29 pm wysłana przez Dazer »
aVe

Offline FoolECK

• Nowy użytkownik
  • *
  • Flecikiem zwany
« Odpowiedź #6 dnia: 27 Paź 2009, 17:49:16 pm »
Ja, szczerze mówiąc, do dzisiaj mam ubytki na słuchu :P. Ale nie przejmuję się tym zbytnio, ważne, że dobra zabawa była.

Zabawy powiadasz? Może konkurs na najlepszą interpretację macareny albo przechodzenie pod rurą? Czekam z niecierpliwością :P.

Offline Dazer

• Nowy użytkownik
  • *
  • Gagatek xD
« Odpowiedź #7 dnia: 27 Paź 2009, 18:00:55 pm »
A zobaczymy zobaczymy , ale FoolECK twoje pomysły są interesujące :P
aVe

Offline FoolECK

• Nowy użytkownik
  • *
  • Flecikiem zwany
« Odpowiedź #8 dnia: 27 Paź 2009, 18:14:38 pm »
Odkąd pamiętam, zawsze byłem kreatywnym człowiekiem. Także jeśli potrzebujesz jakiś sugestii, to wal śmiało - na pewno na coś się przydam. Tym bardziej, że będzie mi zależało ;).

A tak swoją drogą, co się stało, że sprzęt padł? Co nie wytrzymało? Jakieś tam rzeczy ludzie dookoła mówili, ale wolałbym się dowiedzieć z pierwszej ręki :).

Offline LadyBezimienna

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 27 Paź 2009, 19:32:43 pm »
Uważam iż był to dość orginalny i ciekawy pomysł, zwłaszcza, że nic innego o tej porze się nie działo (no oprócz pokazu filmu z zombi po którym wszyscy mieli schizy i stwierdzili że pora pójśc na rockoteke , hmmm bodajże 4 to była xD ) .
Muzyka była świetna do tego typu imprezy, brakowało mi tylko kilka typowo porąbanych utowrów jak Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan xD

Pozdro dla wszystkich tańczących na Rockotece, mam nadzieje, że jeszcze nie raz zatańczymy :)
« Ostatnia zmiana: 28 Paź 2009, 00:00:53 am wysłana przez LadyBezimienna »

Offline coraxar

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 27 Paź 2009, 22:44:54 pm »
rockoteka na przyszły rok zmienia nazwę i w przyszłym roku damy czadu ale takiego bez improwizacji dlatego tak bardzo chce dalej podziękować naszemu zespołowi czyli DAZER PROBOSZC I NYUU za wielkie zaangażowanie oraz chęć niesienia dobrej zabawy :) za rok robimy większą akcje dla DIABLA jak wejdzie :P:P:P AVE PORYTKON ...
« Ostatnia zmiana: 27 Paź 2009, 22:48:26 pm wysłana przez coraxar »

Offline Dazer

• Nowy użytkownik
  • *
  • Gagatek xD
« Odpowiedź #11 dnia: 27 Paź 2009, 23:18:50 pm »
FoolECK Ok jak cos to będę wiedział do kogo walić. A co do sprzętu on ma już swoje lata i się najzupełniej w świecie przegrzał. Później jak coraXar  go sprawdzał to wszystko było git.
LadyBezimienna na pewno coś by się znalazło :D ale już dorzucam Dokuro-chan do listy :D
Aaaa coraXar jak możesz wrzuć niektóre filmiki na youtuba ale te mniej hardkorowe xD
aVe

Offline KamJoz

• Nowy użytkownik
  • *
    • Nasza-Klasa
« Odpowiedź #12 dnia: 28 Paź 2009, 19:53:17 pm »
Rockoteka była niezła od samej północy do samego rana ^^
muzyka perfekt i zabawa również. pozytywnie ; D
mam nadzieję że następnym razem będzie jeszcze lepiej : )

Offline Miras

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 28 Paź 2009, 20:03:16 pm »
Wpadłem na Rockotekę może na pół godzinki, ale zabawa była przednia :D. Sama idea jest bardzo fajna i warta rozwinięcia (wspomniane wcześniej konkursy i gry wydają się bardzo kuszące). Nie byłem na całej imprezie, ale z tego co słyszałem (a trudno było nie słyszeć :P) to utwory były bardzo różnorodne i moim zdaniem za rok taka różnorodność też się sprawdzi. Pozdrawiam!

Offline Dazer

• Nowy użytkownik
  • *
  • Gagatek xD
« Odpowiedź #14 dnia: 28 Paź 2009, 20:18:22 pm »
Chciałem pozdrowić jedną dziewczynę w okularach która przyszła i na początku sie przyglądał. A później jak się w kręciła to zdjęła okulary i obuwie. Brawo z odwagę orz podziwiam jej ruchy taneczne   x3   Była to jedna z nielicznych osób które tańczyły praktycznie cały czas .
aVe