Autor Wątek: Wasze uwagi i opinie na temat Bloku Postapokaliptycznego  (Przeczytany 2232 razy)

Offline Siekier

• Moderator
  • Aktywny użytkownik
Wasze uwagi i opinie na temat Bloku Postapokaliptycznego
« dnia: 25 Paź 2009, 21:20:02 pm »
Jako, że po raz pierwszy organizowałem coś takiego, to chciałbym poznać Wasze opinie. Co się podobało? Co było całkiem do dupy? Czy wystrój sali dał radę? Co zmienić, a czego nie zmieniać? I tak dalej, i tak dalej...

Offline krausersan

• Aktywny użytkownik
  • Go To DMC!!!
Odp: Wasze uwagi i opinie na temat Bloku Postapokaliptycznego
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Paź 2009, 21:56:39 pm »
W sumie byłem tylko na prelekcji o szansach przetrwania w przypadku ataku zombie, ale miałem wystarczająco dużo czasu żeby obejrzeć wystrój pomieszczenia. Moim zdaniem to była chyba najbardziej klimatyczna sala jeżeli chodzi o wystrój. Good job.

Offline Allu-FG

• Aktywny użytkownik
  • I'm a Wonderlust King!
    • FrontGracza
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Paź 2009, 22:30:55 pm »
W sumie byłem tylko na prelekcji o szansach przetrwania w przypadku ataku zombie

Zombie Survival PL? A podobała się może?

BTW: Sala była niesamowita - autentycznie aż się przestraszyłem kiedy do niej wszedłem! I nie miało to związku z tą masą ludz chcących żebym im wytłumaczył jak działa zombie  ;)
Za wystrój maksymalna nota!
« Ostatnia zmiana: 25 Paź 2009, 22:35:10 pm wysłana przez Allu-FG »
"There is a core and it's hardcore - All is hardcore when made with love - Love is a voice of a savage soul - This savage love is - Undestructable!"

www.FrontGracza.pl - Napędza Nas Pasja!

Offline krausersan

• Aktywny użytkownik
  • Go To DMC!!!
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Paź 2009, 22:37:18 pm »
Nie, to się nazywało "Jakie są twoje szanse na przeżycie Zombiapokalipsy". Jak dla mnie ciekawa atrakcja, trochę inna niż wszystkie, no i dobrze przygotowana technicznie (rzutnik itp. szkoda tylko że z kartkami na odpowiedzi było małe zamieszanie). Ale chyba nie tylko mnie się podobało, co można stwierdzić po ilości ludzi w sali, no i po tym, że praktycznie nikt jej nie opuścił do samego końca prelekcji. Na Zombie Survival nie wyrobiłem się czasowo, ale znajomi byli i chwalili bardzo przygotowanie atrakcji pod względem merytorycznym.
« Ostatnia zmiana: 25 Paź 2009, 22:40:38 pm wysłana przez krausersan »

Offline Fuyu

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Paź 2009, 00:53:30 am »
Nie udało mi się dotrzeć na żaden punkt programu, ale... Samym wystrojem sali po prostu mnie zniszczyliście. Po prostu szczęki z podłogi pozbierać nie mogłam. ŚWIETNIE to wyglądało!
A słyszałam też, że program bloku postapo był po prostu mocny. Rzeczowe, dobre punkty - tego trzeba :D Innymi słowy - szacunek :)

Offline Siekier

• Moderator
  • Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #5 dnia: 28 Paź 2009, 00:21:59 am »
Ja również chciałem się z Wami podzielić moimi uwagami o Porytkonie 3 1/3. Recenzję mojego (czyli Siekierowego) autorstwa znajdziecie tutaj, natomiast fotki Katza są wrzucone do naszej porytej galerii.