|
Jassmina
|
 |
« : 25 Paź 2009, 17:14:16 » |
|
Znalazłeś w sieci relację z Porytkonu? Umieść ją tutaj!
|
|
|
|
|
|
 "Fishy go pook pook pook"
|
|
|
Shan10
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #1 : 25 Paź 2009, 18:40:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
Shan - KISS Fan
|
|
|
|
|
|
|
|
Siekier
|
 |
« Odpowiedz #4 : 25 Paź 2009, 23:17:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DoPr
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #5 : 26 Paź 2009, 10:02:58 » |
|
Jeszcze będzie relacja Ulyssaeira na Trzynastym Schronie, tak że to nie koniec z naszej strony. ^^ A jak by ktoś się znalazł na fotce i chciał by większą, niech da mi znać na maila lub PMkę.  Pozdro!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miras
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #9 : 27 Paź 2009, 15:17:58 » |
|
Paczuszka zdjęć mojego autorstwa (nieco ponad 13 mb): http://www.mediafire.com/file/n1tnjn3nxnm/Porytkon by Miras.rarUwaga! W paczce znajdują się zdjęcia z wielkiej, dwudziestoosobowej "kanapki", która odbyła się w jednym ze sleepów!Fantaści pozdrawiają mangowców ^^.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kenet
|
 |
« Odpowiedz #10 : 27 Paź 2009, 19:55:50 » |
|
Hej tu Kenet z FrontuGracza.pl piszę tylko żeby powiedzieć że już niedługo (może w środę) skończymy segregować ponad 1500 zdjęć które udało nam się wykonać na konwencie.. Jak tylko galerie ruszą to zamieszczę tu linki.
|
|
|
|
|
|
...impares nascimur, pares morimur... ...rodzimy się równi, umieramy równi...
|
|
|
|
|
|
Muscat
|
 |
« Odpowiedz #12 : 27 Paź 2009, 23:23:35 » |
|
A nie łaska udostępnić je osobom nie zarejestrowanym na tym portalu, co? (Jak niby mam je obejrzeć?) Jakoś uzytkownicy Picasy potrafią to zrobić....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dazer
Nowy użytkownik
Gagatek xD
|
 |
« Odpowiedz #13 : 27 Paź 2009, 23:33:25 » |
|
A nie łaska udostępnić je osobom nie zarejestrowanym na tym portalu, co? (Jak niby mam je obejrzeć?) Jakoś uzytkownicy Picasy potrafią to zrobić.... O czym ty mówisz to sie pobiera bez problemu , nawet jak nie masz konta :d
|
|
|
|
|
|
aVe gg:5778934
|
|
|
|
Siekier
|
 |
« Odpowiedz #14 : 28 Paź 2009, 00:19:06 » |
|
Ja również chciałem się z Wami podzielić moimi uwagami o Porytkonie 3 1/3. Recenzję mojego (czyli Siekierowego) autorstwa znajdziecie tutaj, natomiast fotki Katza są wrzucone do naszej porytej galerii. Oczywiście to relacja z trochę innego punktu widzenia niż Wasz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|