Porytkon - WeLoveYouSo
09 Wrz 2010, 15:06:02 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Po bojach z Molochem strona ruszyła! www.porytkon.irpg.pl

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: A za rok powinno być...  (Przeczytany 2565 razy)
Tańczący Budyń
Nowy użytkownik
*

Tekst bardzo osobisty

« Odpowiedz #15 : 27 Paź 2009, 16:26:18 »

Ja mam tylko dwie prośby:
Ograniczyć ilość % na konwencie i listę ludzi z przedpłatami zrobić alfabetycznie. Kartek było chyba ze 30 a pomiędzy jednym a drugim człowiekiem nie było żadnego powiązania. To strasznie utrudniało robotę na Akredytacji, rly.

HEJ! Ty! Tak, TY! GDZIE TY KU*WA MASZ IDENTA?!
LadyBezimienna
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #16 : 27 Paź 2009, 19:36:47 »

Za rok powinien być trochę łatwiejszy konkurs znajomości op/ed z anime, bo w tym roku Tenchi kosił niemiłosiernie swoimi kawałkami  Mrugnięcie Znałem tak 1 na 10 - to było okrutne Smutny... Chichot

e tam nie były aż tak trudne xD w końcu wygrałam ^^ xD

Pozdrowienia dla prowadzących i dla uczestników Chichot no i oczywiście moich kibiców ^^ xD
Kiriki-kun
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #17 : 27 Paź 2009, 21:20:02 »

A ja mam jeszcze jedną sugestię. A propos plakietek porytkonowych. Teoretycznie miała je dostawać pierwsza setka zaakredytowanych. Więc powinno być ich sto, i nie zależnie od czasu pojawienia się, powinni takowe dostać. Rzeczywistość zaś przedstawiała się zaś tak, że kiedy kuzyn przyjechał około 19.00, to takowych już nie było (zresztą jakoś w kratkę je rozdawali, bo nawet jak wchodziły dwie osoby, w tym samym czasie, to jedna dostała a druga nie). Więc albo pierwsza setka zaakredytowanych, która się pojawi, albo sztywno trzymać się, że pierwsi, którzy przedpłat dokonali. I dopiero na koniec konwentu do sklepiku. Bo już po kilku godzinach ich nie było. No, i może żeby twórcy programu, ci co przynoszą sprzęt itp. tez takowe dostawali Uśmiech
Jassmina
Administrator
Ekspert

Kitty sleepin'

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #18 : 27 Paź 2009, 21:22:47 »

Nie pierwsza setka zaakredytowanych, a pierwsza setka zarejestrowanych i opłaconych w przedpłatach. Uśmiech

"Fishy go pook pook pook"
krausersan
Aktywny użytkownik

Go To DMC!!!

« Odpowiedz #19 : 27 Paź 2009, 21:25:35 »

Do dnia konwentu byłem święcie przekonany, że się do niej zaliczam, ale chyba jednak nie bo plakietki nie dostałem, uguu Smutny  Chichot
Kiriki-kun
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #20 : 27 Paź 2009, 21:33:29 »

Nie pierwsza setka zaakredytowanych, a pierwsza setka zarejestrowanych i opłaconych w przedpłatach. Uśmiech

Mniejsza. W każdym razie z 4, która się do niej zaliczała, dostała plakietkę tylko jedna. Nawet się potem pytaliśmy (coś koło 17:30 -18:00) i było potwierdzone, że faktycznie byliśmy w pierwszej setce.

Do dnia konwentu byłem święcie przekonany, że się do niej zaliczam, ale chyba jednak nie bo plakietki nie dostałem, uguu Smutny  Chichot

Nie wiem kto zapłacił jako ostatni, ale koleżanka, która płaciła końcem września, początkiem października się załapała. 
krausersan
Aktywny użytkownik

Go To DMC!!!

« Odpowiedz #21 : 27 Paź 2009, 21:46:11 »

Aha, no to ja mam z 9 września wpłatę na konto. No nic, nie będę przecież z tego powodu płakał... no może trochę Chichot
Tuminure
Użytkownik
**

« Odpowiedz #22 : 27 Paź 2009, 23:03:38 »

Tak btw. o jaką plakietkę chodzi... tzn. jak ona konkretnie wyglądała :>?
Gosia;D
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #23 : 28 Paź 2009, 07:14:00 »

Taka małą, żółta, okrągła przypinka z rysunkiem pikaczu i napisem Porytkon 3 1/3.

Varium et mutabile semper femina Uśmiech
Tuminure
Użytkownik
**

« Odpowiedz #24 : 29 Paź 2009, 23:06:43 »

Tzn. zwykły badge, taki jaki był do 'kupienia' w sklepiku konwentowym na koniec konwentu (nie wiem czy wcześniej też były)? Blee... Język
Jassmina
Administrator
Ekspert

Kitty sleepin'

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #25 : 30 Paź 2009, 06:58:55 »

Nie Uśmiech Prawie taki, tylko z napisem "Byłem w TOP 100" Uśmiech

"Fishy go pook pook pook"
Gainax
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #26 : 18 Sty 2010, 01:32:52 »

Co do przemyśleń o tym co było:

To podobał mi się sklepik bo jako taki wybór był i w ogóle waluta na prawdę dobry pomysł choć za dużo było tam biedoty ;] do teraz mam jeszcze 90poruf i kilka gierek które jak będde mieć czas wystawie na allegro...

inna sprawa to jak konwent to i musi być CosPlay jednak na tegorocznym cosplay'u nie wiem czy choć 1/5 konwentowiczów była bo część pierw musiała znaleźć piwnice inna część jej nie znalazła a wielu co dotarła spędzała w niej po kilka minut i wychodziła bo i tak nic nie widziała + nawet jak się było to prawie nic nie było słychać.... ludzie się wieszali na rurkach(tych od ogrzewania na górze) aby coś zobaczyć. -=straszna lipa=-

nio i zostaje mi tylko upomnieć plan wydarzeń gdzie nieraz pod sala stała grupka a po kilku minutach się dowiadują/jemy że owej atrakcji niema bądź jest przeniesiona i tu kolejny haczyk idziemy am gdzie przeniesiona a tam jej te z niema xD czasem trza było się natrudzić by znaleźć cel wyprawy ;] (prawie jak rpg dla fantastów ;p)

A tak poza tym fajnie było miło że pizza dojeżdżała choć kurcze zapomniałem sosu i dziwnie się ją samą jadło xD i cała reszta very nice! ;] ARIGATO i do następnego ;]
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!