Autor Wątek: A za rok powinno być...  (Przeczytany 4673 razy)

Offline Tańczący Budyń

• Nowy użytkownik
  • *
  • Tekst bardzo osobisty
Odp: A za rok powinno być...
« Odpowiedź #15 dnia: 27 Paź 2009, 16:26:18 pm »
Ja mam tylko dwie prośby:
Ograniczyć ilość % na konwencie i listę ludzi z przedpłatami zrobić alfabetycznie. Kartek było chyba ze 30 a pomiędzy jednym a drugim człowiekiem nie było żadnego powiązania. To strasznie utrudniało robotę na Akredytacji, rly.
HEJ! Ty! Tak, TY! GDZIE TY KU*WA MASZ IDENTA?!

Offline LadyBezimienna

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 27 Paź 2009, 19:36:47 pm »
Za rok powinien być trochę łatwiejszy konkurs znajomości op/ed z anime, bo w tym roku Tenchi kosił niemiłosiernie swoimi kawałkami  ;) Znałem tak 1 na 10 - to było okrutne :(... :D

e tam nie były aż tak trudne xD w końcu wygrałam ^^ xD

Pozdrowienia dla prowadzących i dla uczestników :D no i oczywiście moich kibiców ^^ xD

Offline Kiriki-kun

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 27 Paź 2009, 21:20:02 pm »
A ja mam jeszcze jedną sugestię. A propos plakietek porytkonowych. Teoretycznie miała je dostawać pierwsza setka zaakredytowanych. Więc powinno być ich sto, i nie zależnie od czasu pojawienia się, powinni takowe dostać. Rzeczywistość zaś przedstawiała się zaś tak, że kiedy kuzyn przyjechał około 19.00, to takowych już nie było (zresztą jakoś w kratkę je rozdawali, bo nawet jak wchodziły dwie osoby, w tym samym czasie, to jedna dostała a druga nie). Więc albo pierwsza setka zaakredytowanych, która się pojawi, albo sztywno trzymać się, że pierwsi, którzy przedpłat dokonali. I dopiero na koniec konwentu do sklepiku. Bo już po kilku godzinach ich nie było. No, i może żeby twórcy programu, ci co przynoszą sprzęt itp. tez takowe dostawali :)

Offline Jassmina

• Ekspert
  • Kitty sleepin'
    • Porytkon 3 1/3
« Odpowiedź #18 dnia: 27 Paź 2009, 21:22:47 pm »
Nie pierwsza setka zaakredytowanych, a pierwsza setka zarejestrowanych i opłaconych w przedpłatach. :)

"Fishy go pook pook pook"

Offline krausersan

• Aktywny użytkownik
  • Go To DMC!!!
« Odpowiedź #19 dnia: 27 Paź 2009, 21:25:35 pm »
Do dnia konwentu byłem święcie przekonany, że się do niej zaliczam, ale chyba jednak nie bo plakietki nie dostałem, uguu :(  :D

Offline Kiriki-kun

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #20 dnia: 27 Paź 2009, 21:33:29 pm »
Nie pierwsza setka zaakredytowanych, a pierwsza setka zarejestrowanych i opłaconych w przedpłatach. :)

Mniejsza. W każdym razie z 4, która się do niej zaliczała, dostała plakietkę tylko jedna. Nawet się potem pytaliśmy (coś koło 17:30 -18:00) i było potwierdzone, że faktycznie byliśmy w pierwszej setce.

Do dnia konwentu byłem święcie przekonany, że się do niej zaliczam, ale chyba jednak nie bo plakietki nie dostałem, uguu :(  :D

Nie wiem kto zapłacił jako ostatni, ale koleżanka, która płaciła końcem września, początkiem października się załapała. 

Offline krausersan

• Aktywny użytkownik
  • Go To DMC!!!
« Odpowiedź #21 dnia: 27 Paź 2009, 21:46:11 pm »
Aha, no to ja mam z 9 września wpłatę na konto. No nic, nie będę przecież z tego powodu płakał... no może trochę :D

Offline Tuminure

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #22 dnia: 27 Paź 2009, 23:03:38 pm »
Tak btw. o jaką plakietkę chodzi... tzn. jak ona konkretnie wyglądała :>?

Offline Gosia;D

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #23 dnia: 28 Paź 2009, 07:14:00 am »
Taka małą, żółta, okrągła przypinka z rysunkiem pikaczu i napisem Porytkon 3 1/3.
Varium et mutabile semper femina :)

Offline Tuminure

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #24 dnia: 29 Paź 2009, 23:06:43 pm »
Tzn. zwykły badge, taki jaki był do 'kupienia' w sklepiku konwentowym na koniec konwentu (nie wiem czy wcześniej też były)? Blee... :P

Offline Jassmina

• Ekspert
  • Kitty sleepin'
    • Porytkon 3 1/3
« Odpowiedź #25 dnia: 30 Paź 2009, 06:58:55 am »
Nie :) Prawie taki, tylko z napisem "Byłem w TOP 100" :)

"Fishy go pook pook pook"

Offline Gainax

• Nowy użytkownik
  • *
    • http://ANIME RULEZZ
« Odpowiedź #26 dnia: 18 Sty 2010, 01:32:52 am »
Co do przemyśleń o tym co było:

To podobał mi się sklepik bo jako taki wybór był i w ogóle waluta na prawdę dobry pomysł choć za dużo było tam biedoty ;] do teraz mam jeszcze 90poruf i kilka gierek które jak będde mieć czas wystawie na allegro...

inna sprawa to jak konwent to i musi być CosPlay jednak na tegorocznym cosplay'u nie wiem czy choć 1/5 konwentowiczów była bo część pierw musiała znaleźć piwnice inna część jej nie znalazła a wielu co dotarła spędzała w niej po kilka minut i wychodziła bo i tak nic nie widziała + nawet jak się było to prawie nic nie było słychać.... ludzie się wieszali na rurkach(tych od ogrzewania na górze) aby coś zobaczyć. -=straszna lipa=-

nio i zostaje mi tylko upomnieć plan wydarzeń gdzie nieraz pod sala stała grupka a po kilku minutach się dowiadują/jemy że owej atrakcji niema bądź jest przeniesiona i tu kolejny haczyk idziemy am gdzie przeniesiona a tam jej te z niema xD czasem trza było się natrudzić by znaleźć cel wyprawy ;] (prawie jak rpg dla fantastów ;p)

A tak poza tym fajnie było miło że pizza dojeżdżała choć kurcze zapomniałem sosu i dziwnie się ją samą jadło xD i cała reszta very nice! ;] ARIGATO i do następnego ;]