PS. Rok temu konwent był duuuużo lepszy (nie licząc konsolówki). Zgodnie z moimi przewidywaniami, mangowcy się nudzili. Pierwszy raz widziałem by ktoś na konwencie grał w grę w stylu "państwamiasta" na korytarzu z nudów.
1. Ja grałam xD Nie no, faktycznie było mało atrakcji dla mangowców, chociaż stanowili zdecydowanie większą grupę od fantastów. Na dodatek część z nich (atrakcji) została odwołana

2. Za rok cosplay powinien być gdziekolwiek indziej, tylko nie w piwnicy.
3. Fajnie by było, gdyby w tabelce w informatorze były zawarte wszystkie atrakcje np. nikt nie wiedział gdzie jest cosplay ani koncert.
4. Żeby konkurs na bisha odbywał się w jakieś większej sali, jako że jest to konkurs znany i najchętniej odwiedzany xD Myślałam że się normalnie tam uduszę xD
5. Już ostatnie, chciałabym aby wpuszczanie konwentowiczów było lepiej zorganizowane. Wychodziło na to, że ci którzy nie płacili przedpłaty, wchodzili szybciej od tych, którzy takowe zrobili. Listy były dość chaotyczne, wszyscy byli na nich randomowo wpisani. Szukanie czyjegoś nazwiska w niepoukładanym stosie kartek nie jest przyjemne ani dla uczestników, ani dla orgów. Oczywiście wysyłam spory szacun do orgów, którym w ogóle chciało się to robić. Jakby osoby na liście były ułożone alfabetycznie, albo miałyby numerki, to na pewno wszystko by poszło sprawniej

To wszystko

Poza tym było świetnie