Porytkon - WeLoveYouSo
09 Wrz 2010, 14:31:56 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Zajrzyj na naszego bloga! www.porytkon.irpg.pl/blog

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Szukam zdjęć  (Przeczytany 624 razy)
Hybryda
Nowy użytkownik
*

« : 12 Lis 2009, 19:56:59 »

nie pisałam o tym wcześniej, bo myślałam, że gdzieś poznajduję, ale no cóż

szukam zdjęć ze mną (jak i innymi z grupy kuroshitsuji), bo jak zwykle ludzie łapali mnie na korytarzu i robili zdjęcia a ja dopiero po fakcie uprzytomniałam sobie, że nie poprosiłam o wysłanie mi foty =3=

przebrana byłam za ciela (szare włoski, przepaska na oku, coś garnituro-podobnego)

więc jak ktoś ma mnie na swoich zdjęciach, a nie dawał ich do tematu z fotorelacjami na forum, to proszę o przesłanie mi ich na hania_manga[małpka]op[kropeczka]pl (tak, mój refleks zabija =3=)
Daven
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #1 : 13 Lis 2009, 13:58:02 »

http://anime.com.pl/Porytkon_3_i_%E2%85%93_-_cosplay_%28Maess%29,gallery,browse,970.html

Szukaj, a znajdziesz, mają kilka galerii i z tego co pamietam jest Twoich i Twojej grupy sporo zdjęc Mrugnięcie
Hybryda
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : 13 Lis 2009, 20:36:02 »

ekhm... tam to już dawno przejrzałam, a szukam innych zdjęć, bo kilka sytuacji pamiętam, a chciałabym zdjątka =3=
Daven
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #3 : 13 Lis 2009, 20:38:01 »

Cóż, inaczej Ci juz nie pomogę, sprawdzałam w swoich jednak zdjecia urywają mi się przed waszym występem...
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!