Autor Wątek: Biuro rzeczy znalezionych  (Przeczytany 6249 razy)

Offline Headcrush

• Nowy użytkownik
  • *
Odp: Biuro rzeczy znalezionych
« Odpowiedź #15 dnia: 27 Paź 2009, 21:59:23 pm »
pewnie że widziałem lusterko:D zostało wywalone wraz z innymi rzeczami do wora:(
wniosek - trzeba było swoje sleeproomy sprzątać ze współsleeproomowiczami, a nie zostawiać tego orgom, helperom, twórcom programu i każdemu kto jeszcze cokolwiek robił jak wszyscy ruszyli zadki na transport:)
ps: i tak z lekksza nieco popękane było;)

Offline Macio

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 28 Paź 2009, 10:25:19 am »
A ja szukam mojej zagubionej mp3. Błękitna, sklejona taśmą, podniszczona i nie kompletna. Podobno ktoś przekazał na akredytację albo do orgów. Jeśli ktoś coś wie to proszę o kontakt.
Ostatni raz kiedy ją widziałem - leżała w OrgRoomie przy śpiącym ze zmęczenia Bąku. Przekazał mi ją Kenet jako sprzęt niewiadomego-pochodzenia od kogoś kto najpewniej zna Bąka.

Są pewne wątpliwości co do okoliczności w jakich ją straciłeś :>

Chyba w piątek zostawiłem ją w pokoju z laptopem (na przeciwko games-room’u z konsolówkami) w celu doładowania przez USB. Tam kolega w okularach powiedział, że jeśli nie zgłoszę się po nią za pół godziny to przekaże ją komuś z orgów. Później twierdził, że już jej niema bo oddał na akredytacje. Słuch po niej zagiął, i dlatego pytam czy ktoś jej nie ma. Kij tam z mp3 istotne jest to co na niej było.
Zupa powinna byæ ciap³a a piwo zimne, nigdy na odwrót!!!

Offline Allu-FG

• Aktywny użytkownik
  • I'm a Wonderlust King!
    • FrontGracza
« Odpowiedź #17 dnia: 28 Paź 2009, 10:29:51 am »
Chyba w piątek zostawiłem ją w pokoju z laptopem (na przeciwko games-room’u z konsolówkami) w celu doładowania przez USB. Tam kolega w okularach powiedział, że jeśli nie zgłoszę się po nią za pół godziny to przekaże ją komuś z orgów. Później twierdził, że już jej niema bo oddał na akredytacje. Słuch po niej zagiął, i dlatego pytam czy ktoś jej nie ma. Kij tam z mp3 istotne jest to co na niej było.

1) Zostawiłeś ją W sali konsolowej (fakt że był tam laptop).
2) Mówiliśmy Ci żebyś tego nie robił ponieważ zaraz ją zamykamy (w przyswojeniu tego faktu przeszkadzały Ci procenty - tylko nie zaprzeczaj!)
3) Jak potwierdzają ORGowie ta mp3ka do nich dotarła, niestety nadal nie wiadomo gdzie się zawieruszyła później...

Z naszej strony powiem tylko że jest nam przykro.

-- Edit by Gnom: Ja tylko dodam, że nie jesteśmy przechowalnią i za rzeczy pozostawione "pod wpływem" bez jakiejkolwiek informacji o właścicielu - nie odpowiadamy. MP3ka była przekazana mnie (razem z informacją o okolicznościach) i odniesiona do Org roomu. Nikt się po nią nie zgłosił do zakończenia konwentu.
« Ostatnia zmiana: 28 Paź 2009, 10:54:28 am wysłana przez Gnom »
"There is a core and it's hardcore - All is hardcore when made with love - Love is a voice of a savage soul - This savage love is - Undestructable!"

www.FrontGracza.pl - Napędza Nas Pasja!

Offline Diabeł

• Admin = buc!
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedź #18 dnia: 28 Paź 2009, 10:46:46 am »
Prościej mówiąc - jeśli nie ma tej mp3 u Bąka, to zapomnij :) . Piszcie do niego maile, powinien na wysokości czwartku/piątku pojawić się zdatny do życia.

Offline Yuzuki

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #19 dnia: 28 Paź 2009, 12:33:10 pm »
Czy ktos przypadkiem nie znalazl czerwonej futrzanej opaski z diabelskimi rogami?  ???

Offline Nekochan

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #20 dnia: 28 Paź 2009, 14:43:37 pm »
sądzę że są małe szanse ale... zgubiłam kolczyk, taki drewniany, kwadratowy z napisem ai (japoński znaczek)

Offline Faalagorn

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 28 Paź 2009, 19:06:17 pm »
A ja chciałem się spytać, czy ktoś znalazl może tę wersję Kumikyoku Lucky Star Douga (15-minutowy remix Lucky stara) która była na konwencie, najlepiej razem z wideo, a w najgorszym wypadku sam sim ^^? Z góry dziękuję.

Offline Akimoto Rin

• Nowy użytkownik
  • *
    • deviantart
« Odpowiedź #22 dnia: 28 Paź 2009, 22:09:27 pm »
czarny, cieniutki (poliestrowy) szalik z frędzelkami =.=" zwykły, tani, ale ma wartość sentymentalną^^
Yuik pożyczyła, dała kumplowi i teraz nie wiadomo gdzie jest...

Offline Valuris

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #23 dnia: 30 Paź 2009, 13:51:39 pm »
Hm... mam złudne nadzieje, ale prawdopodobnie zostawiłam gdzieś na terenie konwentu zieloną teczkę z kartami postaci do DnD, Warhammera, Wampira. Pewnie nawet jeśli ktoś ją znalazł to wyrzucił, ale jednak warto się zapytać :). Zależy mi na odzyskaniu jej bo wiele kart było z aktualnych kampanii.

Więc jesli ktoś znalazł ZIELONĄ TECZKĘ Z NAPISEM RPG  i jej nie wyrzucił proszę o kontakt :).

Offline Prorok

• Nowy użytkownik
  • *
  • Mangekyou Sharingan!
« Odpowiedź #24 dnia: 30 Paź 2009, 16:04:18 pm »
Hm... mam złudne nadzieje, ale prawdopodobnie zostawiłam gdzieś na terenie konwentu zieloną teczkę z kartami postaci do DnD, Warhammera, Wampira. Pewnie nawet jeśli ktoś ją znalazł to wyrzucił, ale jednak warto się zapytać :). Zależy mi na odzyskaniu jej bo wiele kart było z aktualnych kampanii.

Więc jesli ktoś znalazł ZIELONĄ TECZKĘ Z NAPISEM RPG  i jej nie wyrzucił proszę o kontakt :).

Właśnie miałem napisać posta że taką znalazłem :D, już pisze Ci na PW.

Offline Daven

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #25 dnia: 02 Lis 2009, 07:08:44 am »
Jedna głupia istota o imieniu Sagurami, zgubiła na okulary. Zwykłe korekcyjne okulary w czarnych oprawkach z srebrnymi znaczkami po bokach, prawdopodobnie w korytarzu sypialnym naprzeciwko sali pokazowej bodajże budynek II parter.

Offline Uno-chan

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #26 dnia: 02 Lis 2009, 18:59:11 pm »
Czy ktoś znalazł może mały brązowy piórnik z NICI, w którym były ołówki (a dokładnie cała masa ołówków :D - taniej wyjdzie przesyłka jak zakup nowych :) ). Odpowiedzi prosiłabym na maila xP

Offline Bąku

• Organizatorzy
  • Ekspert
« Odpowiedź #27 dnia: 05 Lis 2009, 20:16:04 pm »
W niedziele wieczorem udało nam sie do mnie na chate przewieźc tylko kilka kartonów z rzeczami wiec w szkole celem polukania na rzeczy co jeszcze zostały (p.woźny i panie sprzątaczki pilnowali) byłem 2 dni potem .
Generalnie zostało mnóstwo syfu:P plusŁ
+karton ciuchów recznikó i inszego cholerstwa. Jak ktoś wie co z\gubił to jeszcze przez tydzień spróbuje to przechowac , dzwonic do mnie i ugadywac sie 668601953
+nie ma kubków - sorry bardzo , jestem pewny żer je widziałem jak wyjeżdżaliśy w nieziele w nocy , ale mogłem też mie halucynacje , w każdym razie jak wróiłem do szkoły to już ich nie było , jesio raz sorry ale ktosik musiałzaiwanic
+kilka karimat (w tym jedna sygnowana stronąwww.wpadka.pl)
+pistolet , karabin zabawki
+mp3kęwidziąłe mw orgroomie ale jązostawiliśmy tam , nawet sie zasdtanawiałem z Yukim chyba co to jest, postaram sięjąjeszcze odzyskac

Z rzeczy tu wymienionych wyżej nic więcej nie widziałęm , ale jkeśłi chodzi o takie male rzeczy jak ktos wspominal to duza szansa ze jednak poszly d owora , bo bylo cholernie pozno , cholernie sie balismy ze nie wyrobimy do poniedzialku rana bo bylo nas b.malo i na koniec i tak panie sprzataczki przejechaly wszystko jesio raz

"Revenge." Has language ever created

Offline Zet

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #28 dnia: 08 Lis 2009, 03:47:37 am »
A widział ktoś może ładowarkę do Sony Ericssona? :(