|
Jassmina
|
 |
« : 25 Paź 2009, 17:11:55 » |
|
Coś znalazłeś albo zgubiłeś? Napisz tutaj, być może inni konwentowicze będą Ci w stanie pomóc!
|
|
|
|
|
|
 "Fishy go pook pook pook"
|
|
|
Roger
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #1 : 25 Paź 2009, 21:22:24 » |
|
poszukiwany wolsung w twardej okładce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jassmina
|
 |
« Odpowiedz #2 : 25 Paź 2009, 21:32:23 » |
|
Roger, ten Wolsung był na akredytacji, wywiesiliśmy nawet kartkę, że czeka na właściciela.  Mam nadzieję, że orgowie go gdzieś zachomikowali i czeka na Ciebie spokojnie u kogoś w domu... 
|
|
|
|
|
|
 "Fishy go pook pook pook"
|
|
|
Roger
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #3 : 25 Paź 2009, 22:08:01 » |
|
omg ze tez sie nie podpisalem pod poszukiwaniami... no ale skoro raz sie udalo to pewnie odnajdzie sie i drugi raz  Dzieki i odsypiajcie w spokoju 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siekier
|
 |
« Odpowiedz #4 : 25 Paź 2009, 23:36:41 » |
|
Cholera, ja w nocy z soboty na niedzielę pożyczyłem zapalniczkę od jakiejś miłej dziewczyny z akredytacji i zapomniałem oddać... a miałem ją tam zostawić rano. Niestety nie pamiętam imienia tejże niewiasty... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aczan
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #5 : 26 Paź 2009, 06:58:06 » |
|
Mój kubek..... (metalowy kubek termiczny z logo Mc Donalda  ) zapomniałam go wziąść z akredytki jak się zwijałam w niedzielę .. widział go kto ? To moja druga miłość z czym ja będe kawę na uczelnie nosić ;( Dowiedziałam się jeszcze, że moja koleżanka zapomniała pomarańczowego ręcznika. Jeśli ktoś ma info i o tym przedmiocie będę wdzięczna.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 26 Paź 2009, 10:00:52 wysłane przez Aczan »
|
|
|
|
|
|
Diabeł
|
 |
« Odpowiedz #6 : 26 Paź 2009, 12:03:41 » |
|
poszukiwany wolsung w twardej okładce  Jest w Krakowie. Odezwij się do Adona.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alth
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #7 : 26 Paź 2009, 13:05:02 » |
|
Znalazłem pendrive kingston 1GB biały z materiałami z konwentu Fornost - najprawdopodobniej należą do prowadzącego jakąś prelekcję o tym konwencie. Właściciela proszę o kontakt przez PM.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tsuda
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #8 : 26 Paź 2009, 18:07:43 » |
|
ja zgubiłam 50zł, ale chyba raczej nie dostane spowrotem XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prorok
Nowy użytkownik
Mangekyou Sharingan!
|
 |
« Odpowiedz #9 : 26 Paź 2009, 22:20:01 » |
|
Volvo zgubił telefon, ale powiedział nam dopiero w Krakowie ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yuuki
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #10 : 26 Paź 2009, 22:56:35 » |
|
poszukuje niebieskiego agatu na niebieskim rzemyku widział morze ktoś bo to był prezęt od rodziców
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diabeł
|
 |
« Odpowiedz #11 : 26 Paź 2009, 22:58:45 » |
|
Mój kubek..... (metalowy kubek termiczny z logo Mc Donalda  ) zapomniałam go wziąść z akredytki jak się zwijałam w niedzielę .. widział go kto ? To moja druga miłość z czym ja będe kawę na uczelnie nosić ;( Dowiedziałam się jeszcze, że moja koleżanka zapomniała pomarańczowego ręcznika. Jeśli ktoś ma info i o tym przedmiocie będę wdzięczna. Kubek i ręcznik są w domu Bąka. Najlepiej napisz mu maila
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Macio
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #12 : 27 Paź 2009, 13:54:24 » |
|
A ja szukam mojej zagubionej mp3. Błękitna, sklejona taśmą, podniszczona i nie kompletna. Podobno ktoś przekazał na akredytację albo do orgów. Jeśli ktoś coś wie to proszę o kontakt.
|
|
|
|
|
|
Zupa powinna byæ ciap³a a piwo zimne, nigdy na odwrót!!!
|
|
|
|
Gnom
|
 |
« Odpowiedz #13 : 27 Paź 2009, 14:21:48 » |
|
A ja szukam mojej zagubionej mp3. Błękitna, sklejona taśmą, podniszczona i nie kompletna. Podobno ktoś przekazał na akredytację albo do orgów. Jeśli ktoś coś wie to proszę o kontakt.
Ostatni raz kiedy ją widziałem - leżała w OrgRoomie przy śpiącym ze zmęczenia Bąku. Przekazał mi ją Kenet jako sprzęt niewiadomego-pochodzenia od kogoś kto najpewniej zna Bąka. Są pewne wątpliwości co do okoliczności w jakich ją straciłeś :>
|
|
|
|
|
|
 -- Jamnik Pucek
|
|
|
Eiiko
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #14 : 27 Paź 2009, 21:48:33 » |
|
Ja pożyczyłam komuś białe lusterko z rysunkiem kubusia puchatka i już do mnie nie wróciło ;< xD Może ktoś je widział ?  Okolice 314 sleep rooma xp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|