Autor Wątek: Wrażenia, opinie i inne takie ;)  (Przeczytany 16165 razy)

Offline borek

• Nowy użytkownik
  • *
Odp: Wrażenia, opinie i inne takie ;)
« Odpowiedź #45 dnia: 28 Paź 2009, 12:42:25 pm »
Gdyby nie to, że klawiatura mi się popsuła napisała bym coś więcej, ale ograniczę się do tego, że dawno takiej klęski nie widziałam i na kolejną edycję już nie pojadę. Gdyby nie jakaś konkretna ekipa z którą byłam wyjechała bym już w sobotę. Naprawdę się cieszę, że nie musiałam kasy za wejście wydawać bo to by była ogromna strata, o!

Zdaje mi się, że nie byłaś na tym samym konwencie co ja. Było Kilka błędów ale bez przesady, jak na możliwości miejsca, orgów itp. wyszło dobrze, nawet bardzo dobrze. Może wystarczyło by ruszyć pupcie ze sleepa i wtedy dopiero komentować?

Daj spokój, każdy ma prawo do swojego zdania. Co prawda fajnie było by, jak by ta popsuta klawiatura która napisała posta wyżej zmusiła się do napisania co wg niej było nie tak, ale ciężko wymagać od niezadowolonego uczestnika aby się wysilał.. :)

Oooo, diabeł wytrzeźwiał:P

Offline LadyBezimienna

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #46 dnia: 28 Paź 2009, 15:00:59 pm »
Zdaje mi się, że nie byłaś na tym samym konwencie co ja. Było Kilka błędów ale bez przesady, jak na możliwości miejsca, orgów itp. wyszło dobrze, nawet bardzo dobrze. Może wystarczyło by ruszyć pupcie ze sleepa i wtedy dopiero komentować?
Może gdyby pijany org nie wywalił mnie z mojej atrakcji bo ma nagle widzi mi się i pół konwntu bym nie musiała z dziewczynami szukać sprzętu który był potrzebny bawiła bym się lepiej. I w sleepie nie siedziałam bo ktoś wywalił prawie 20 osobową grupę z miejsca noclegu bo miał taki kaprys.

Po pierwsze nikt nie był pijany .
Po drugie w sali gdzie prowadzi się atrakcje raczej się nie śpi.
Po trzecie sprzętu trzeba było szukać wczesniej i miej pretensje tylko do siebie, że znalazłaś go tak późno .
Po czwarte w rozpisce miałyście godzine a i tak prowadziłyście to trzy godziny.
Więc nie widze w czym problem . Pozatym zabawa nie polega tylko na oglądaniu japońskich boysbendów polecam również wpadać na inne atrakcje.

Offline Stefan

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #47 dnia: 28 Paź 2009, 15:19:49 pm »
A teraz ja...no w końcu by wypadało coś napisać
Po primo...ukłony dla orgów...kawał dobrej roboty
Sekundo...yyy co ja miałem napisać????

A teraz tak by nie było...krytyka...

Nudziłem się...nic się nie działo:P...^^
Ultras...dlaczemu oblegany był ciagle przez mangowców??...no ja rozumiem ze człowiek odpowiedzialny za to sam nim jest ale bez przesady i sadyzmu...no moze czasem było coś innego ale ja nie trafiłem na takowa zmiane(a bywałem tam w miare czesto)
dalej...dlaczego godziny mych warsztatów oraz samego pokazu byłe różne?
no ale jakoś się to przezyło...ludzie na mnie psioczyli ale...;]

Tak w całości do dobrze ze cos (coś tam) odbył się w piwnicy...mangowcy wreszcie poczuli klimat grozy:P

I jak by nie patrzeć...i porównać...porytkon 2 był nieco lepszy w mym mniemaniu...
*schował się za krzesłem)nie bić nie bić...bede grzeczny:P
jesli kogoś interesuje to mam cały pokaz łogniowy...warzy niemal 2 giga wiec na sieć wrzucać go nie bede bo by to wieki trwało a samemu mnie się nie chce:P
3806246
jak co to pisać...jakoś sie pocztą wysle;)

Offline Kyrre

• Nowy użytkownik
  • *
    • Radio AOI.
« Odpowiedź #48 dnia: 28 Paź 2009, 15:33:51 pm »
Może gdyby pijany org nie wywalił mnie z mojej atrakcji bo ma nagle widzi mi się i pół konwntu bym nie musiała z dziewczynami szukać sprzętu który był potrzebny bawiła bym się lepiej. I w sleepie nie siedziałam bo ktoś wywalił prawie 20 osobową grupę z miejsca noclegu bo miał taki kaprys.

Po pierwsze nikt nie był pijany .
Po drugie w sali gdzie prowadzi się atrakcje raczej się nie śpi.
Po trzecie sprzętu trzeba było szukać wczesniej i miej pretensje tylko do siebie, że znalazłaś go tak późno .
Po czwarte w rozpisce miałyście godzine a i tak prowadziłyście to trzy godziny.
Więc nie widze w czym problem . Pozatym zabawa nie polega tylko na oglądaniu japońskich boysbendów polecam również wpadać na inne atrakcje.

To może wypowiem się ja, co by cała sprawa się rozwiązała i została zamknięta. Bo taką gadką raczej nic nie zdziałacie. No więc po pierwsze kto był pijany? Adon, który panował nad większością spraw? ja, który supportowałem wszystko? Lady, która mimo że zawsze stawia na swoim ma swój urok? czy ktokolwiek z naszej grupy był pijany?! Nie, więc jeden sprawa zakończona. Po drugie, czy mówi Ci coś "Informator" ? Tak, to taka rzecz dzięki której każdy wie, co gdzie i jak ;) Więc w tej zacnej i małej książeczce napisane było "Japońskie Boysband'y" 22-23 tak? Na pewno tak, bo sprawdzałem 5 razy, a na drzwiach napisałyście sobie od 22-12 co pomijam. My weszliśmy do Waszego Boysband-Sleep Roomu, ponieważ była tam przewidziana kolejna atrakcja, dodam iż była godzina koło 1:30 (po przestawieniu czasu). Nie obchodzi mnie co tam robiłyście, mogłyście nawet walczyć w kisielu, ale czas dla Was był przewidziany i co najlepsze, SIĘ SKOŃCZYŁ. Jestem ciekawe z kim załatwiałyście sobie to, że jak ktoś tam pomrukiwał, możecie spędzić tam całą nockę? Bo jeżeli Diabeł, to chyba nie potraficie odróżnić kto jest pijany a kto nie, A Pieras mówił że możecie siedzieć tyle, ile sprzęt nie będzie potrzebny. Sala do atrakcji raczej nie jest Sleep Room'em rację mam? Więc proszę nie sprzeczać się o takie sprawy. Jeżeli uważasz że konwent był nie udany bo nie obejrzałyście w zacnym gronie dziewczyn przebranych za "Rangersów", kilku paradujących chłoptasi na ekranie, to na prawdę gratuluję bogatych zainteresowań i życzę powodzenia w szukaniu konwentu Boysband-CON. Dziękuję i bez dyskusji już na ten temat. Pozdrowienia dla pani pyskatej i całej ekipy "Eito Ranger" xD
Gdzie masz plakietkę?!
No nie drap się po dupie ! TUTAJ MASZ JĄ MIEĆ !

Offline pr0fesor

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #49 dnia: 28 Paź 2009, 16:08:22 pm »
moze teraz ja o cos zapytam... ;p

autobus lini 815 godzina cos ok.15? nie pamietam xD

czy ktos z obecnych w tym autobusie pamieta reszte slow tego wierszopiosenkocosia(ja pamietam tylko kilka linijek)

ide sobie raz przez wies
lalalalalalalalaal
jakis elfik do mnie czesc
lalalalalalalalalla
jak nie siegne.... lalalalal

dalej nie pamietam moze ktos dopisac reszte??

aha bylo cos jeszcze xD

mamy beczke piwa JEEEEEE
ale pusta UUUUUUU
ale ja napelnimy JEEEEE
ale za skladki uuuu
ale skladki beda niskie jeeeee
ale czeste uuuuuuuu

ktos pamieta co bylo dalej xD?
« Ostatnia zmiana: 28 Paź 2009, 16:12:36 pm wysłana przez pr0fesor »

Offline Fuyu

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #50 dnia: 28 Paź 2009, 16:25:56 pm »
To nie była 15, tylko 13.50... :D

Offline Headcrush

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #51 dnia: 28 Paź 2009, 17:22:33 pm »
 :o no to teraz się dyskusje zaczną ;D
coś mi się wydaję że mam ambicję stworzyć Konwentową Jednostkę Specjalną gdzie ludzie znajdujący się w tej jednostce będą mieli prawo:
1) żądać od konwentowiczów sprawdzenia oraz przypięcia ID
2) sprawdzać ich stan trzeźwości
3) ładnie "prosić" o wgląd w plecaczki przy wejściu
4) ładować się do sleeproomów i wypierpapierować ludzi z konwentu przy zauważeniu choćby puszki browarka :D
5) ogólnie taka milicja konwentowa:P

Offline Kyrre

• Nowy użytkownik
  • *
    • Radio AOI.
« Odpowiedź #52 dnia: 28 Paź 2009, 17:36:14 pm »
ja sie pisze ;D
Gdzie masz plakietkę?!
No nie drap się po dupie ! TUTAJ MASZ JĄ MIEĆ !

Offline Gosia;D

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #53 dnia: 28 Paź 2009, 18:25:44 pm »
ja też ;D
Varium et mutabile semper femina :)

Offline Shan10

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #54 dnia: 28 Paź 2009, 18:29:54 pm »
Dla mnie bomba ; D
Shan - KISS Fan

Offline pr0fesor

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #55 dnia: 28 Paź 2009, 18:51:57 pm »
ja tez sie pisze xD

zna ktos dalsze slowa tych "piosenek"xD?

Offline krausersan

• Aktywny użytkownik
  • Go To DMC!!!
« Odpowiedź #56 dnia: 28 Paź 2009, 18:52:24 pm »
Dobry pomysł, chociaż do takich rzeczy chociaż część jednostki będzie musiała być z lekka przypakowana ;)

Offline Headcrush

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #57 dnia: 28 Paź 2009, 19:04:09 pm »
przemocy stosować nie zamierzam:D

Offline Allu-FG

• Aktywny użytkownik
  • I'm a Wonderlust King!
    • FrontGracza
« Odpowiedź #58 dnia: 28 Paź 2009, 19:23:11 pm »
przemocy stosować nie zamierzam:D

Właśnie dlatego przynajmniej połowa powinna wyglądać tak ażeby ewentualnym rozrabiakom się odechciewało  :)
"There is a core and it's hardcore - All is hardcore when made with love - Love is a voice of a savage soul - This savage love is - Undestructable!"

www.FrontGracza.pl - Napędza Nas Pasja!

Offline Kiriki-kun

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #59 dnia: 28 Paź 2009, 19:32:25 pm »
A po co przypakowanych? Jak zwykłego gościa uzbroić w prostego ASG, i będzie git. Nie jest to specjalne mocne, ale wystarczy, seria, żeby stłumić ewentualny opór :D