Autor Wątek: Prysznice  (Przeczytany 4064 razy)

Offline Fuyu

• Aktywny użytkownik
Odp: Prysznice
« Odpowiedź #15 dnia: 21 Paź 2009, 07:22:56 am »
Jej, jeżeli dobrze sobie wyobrażam te prysznice, będzie jak na Pierniconie 3. Koedukacja pełną parą! ;> (no i wstydliwe dziewuchy, które wchodzą po jednej do takiego pomieszczenia - dziewuchy - ZABRAĆ STROJE KĄPIELOWE!, mężczyźni gatki kąpielowe i można wspólnie się myć - ile ciekawych ludzi się poznaje ;>)
:)

Offline Nifir

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 21 Paź 2009, 09:56:42 am »
Jej, jeżeli dobrze sobie wyobrażam te prysznice, będzie jak na Pierniconie 3. Koedukacja pełną parą! ;> (no i wstydliwe dziewuchy, które wchodzą po jednej do takiego pomieszczenia - dziewuchy - ZABRAĆ STROJE KĄPIELOWE!, mężczyźni gatki kąpielowe i można wspólnie się myć - ile ciekawych ludzi się poznaje ;>)
:)
Najgorzej jak trzeba czekać na du.y które nie chcą nikogo wpuszczać, a z uporem maniaka nie chcą ubrać kostiumu kąpielowego... Mam z tym problem po każdym treningu. Schodzi taka baba do sauny i nikogo nie wpuści, a jak się jej grzecznie powie by wzięła kostium to cię zignoruje, lub opier*** niczy. :)

Offline Headcrush

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 21 Paź 2009, 11:30:18 am »
a po co komu stroje kąpielowe:D zrobi się konkurs orgiami:P mehehe

Offline pilzi

• Nowy użytkownik
  • *
  • Contagious Massacre
« Odpowiedź #18 dnia: 21 Paź 2009, 18:02:18 pm »
damy jakos rade chyba...
koedukacyjne sa bardzo zabawne.. bedzie pelno smiechu cos czuje.
Number One.

Offline Dazer

• Nowy użytkownik
  • *
  • Gagatek xD
« Odpowiedź #19 dnia: 21 Paź 2009, 19:32:13 pm »
damy jakos rade chyba...
koedukacyjne sa bardzo zabawne.. bedzie pelno smiechu cos czuje.
Będzie od ch*ja  i jeszcze troche śmiechu. Jestem jak najbardziej za :P a jeszcz fajniej bedzei dla tyh co jadą a nie czytaja forum xD
aVe
gg:5778934

Offline Gosia;D

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #20 dnia: 21 Paź 2009, 20:52:36 pm »
można wspólnie się myć - ile ciekawych ludzi się poznaje ;>)
Fuyu masz racje. Właśnie konwent jest też o tego, żeby poznawać ludzi, więc taki prysznic koedukacyjny to ukłon w naszą strone ze strony organizatorów, żebysmy gdziekolwiek byli mogli zawierać znajomości a przy okazji nie trzeba będzie się męczyć z samodzielnym myciem pleców;] ;D
Varium et mutabile semper femina :)

Offline Headcrush

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 21 Paź 2009, 22:05:10 pm »
coś mi się wydaje że te prysznice będą jednak największą atrakcją na konwencie ;D

Offline HaroldPL

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #22 dnia: 21 Paź 2009, 22:23:15 pm »
Taa tylko ja bym proponował aby na stronie głównej pojawiła się informacja o strojach i spodenkach bo naprawdę jeśli jest przerwa 15-30 min między programem który kogoś interesuje a kilka zwyrodniałych dziewczyn trzyma drzwi i kąpią się jedna po drugiej to jest masakra najlepiej o tym powiadomić aby nie było przeszkód albo jeszcze lepiej załatwić kogoś kto w godzinach nocnych będzie nadzorował łazienki aby takie sytuacje się nie zdarzały

Offline Jassmina

• Ekspert
  • Kitty sleepin'
    • Porytkon 3 1/3
« Odpowiedź #23 dnia: 21 Paź 2009, 22:30:23 pm »
Taa tylko ja bym proponował aby na stronie głównej pojawiła się informacja o strojach i spodenkach bo naprawdę jeśli jest przerwa 15-30 min między programem który kogoś interesuje a kilka zwyrodniałych dziewczyn trzyma drzwi i kąpią się jedna po drugiej to jest masakra najlepiej o tym powiadomić aby nie było przeszkód albo jeszcze lepiej załatwić kogoś kto w godzinach nocnych będzie nadzorował łazienki aby takie sytuacje się nie zdarzały

A może jeszcze frytki do tego? ;)

Na konwent jadą, mam nadzieję, poważni ludzie. A przynajmniej na tyle poważni, żeby wiedzieć, jak się zachować pod prysznicem. Bez przesady, żebyśmy pisali o spodenkach i pilnowali pryszniców - 5 latków na konie chyba nie będzie, a każdy inny ma dostatecznie dużo rozumu, żeby nie narobić sobie i innym siary... :)

"Fishy go pook pook pook"

Offline HaroldPL

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #24 dnia: 21 Paź 2009, 22:37:14 pm »
Niby też fakt ale jak coś to proszę mnie nie opierdzielać jeśli będę brał kąpiel w umywalce bo ktoś będzie blokował prysznice  ;D :P

Offline Jassmina

• Ekspert
  • Kitty sleepin'
    • Porytkon 3 1/3
« Odpowiedź #25 dnia: 21 Paź 2009, 22:49:20 pm »
Niby też fakt ale jak coś to proszę mnie nie opierdzielać jeśli będę brał kąpiel w umywalce bo ktoś będzie blokował prysznice  ;D :P

Nic nowego na konwentach, podejrzewam, że i tak będziesz jednym z nielicznych, który w ogóle będzie się mył :P

"Fishy go pook pook pook"

Offline borek

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #26 dnia: 21 Paź 2009, 23:34:53 pm »
Prysznice sąi jest ich w cholerę. Ale sąw rządku , bez przegródek.
Co do konwentów - tęsknię do czasów sprzed paru lat jak na konwentach o prysznicach nawet nie słyszeli. Podbno , gdzies na północy był jakiś konwent keidyś, za Gierka , na którym był jeden prysznic , ale to tylko plota. Prysznice to wymysł ostatnich dwóch lat i tyle.W każdym razie jak ktoś ma taką małą waterproof i łatwą do zamocowania na suficie kamerkę sprzedać albo wynająć to kontakt ze mną:D:P:P:P:P:P

A wiesz, że chyba coś by się znalazło? :-P

Offline Kiriki-kun

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #27 dnia: 22 Paź 2009, 05:55:28 am »
Nie miałbym nic przeciwko nie koedukacyjnym prysznicom, ale trudno. To ja może zadam inne pytanie. Jak wygląda sprawa z suszeniem tych mokrych kapielówek, ew. ręczników? Są jakies kaloryfery?

Offline Gosia;D

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #28 dnia: 22 Paź 2009, 07:04:48 am »
Jak wygląda sprawa z suszeniem tych mokrych kapielówek, ew. ręczników? Są jakies kaloryfery?
Na prawdę chcesz się przejmować wilgotnym ręcznikiem czy wolisz się bawić? jak przypadkiem znajdziesz kaloryfer to jest Twój;D. To jest szkoła więc wątpie, że nie ma kaloryferów. ;)
Varium et mutabile semper femina :)

Offline Gnom

• Aktywny użytkownik
  • Leglover
« Odpowiedź #29 dnia: 22 Paź 2009, 08:46:44 am »
Są jakies kaloryfery?
Szkołę ogrzewamy strategicznie rozstawionymi beczkami z płonącą mieszanką benzyny, ropy i oleju słonecznikowego :P

-- Jamnik Pucek