W tym miejscu chciałabym podziękować wszystkim, którzy zdecydowali się na LARPa w oparach dymu, przy blasku świec i akompaniamencie muzyki poważnej i filmowej.
Nie spodziewałam się, że zjawi się tylu chętnych! Był to mój pierwszy LARP, który organizowałam, dziękuję za wyrozumiałość i wspieranie na duchu oraz pozytywne opinie.
Ośmielam się twierdzić, że mój zamiar, by gra była tajemnicza i pełna chaosu oraz niedomówień, przy jednoczesnym zachowaniu klimatu się udał

osobiście jako MG bawiłam się wyśmienicie, nie sądziłam, że to aż taka fajna fucha.
Pozwolę sobie przytoczyć kilka osób, które zasługują na szczególną pochwałę, moim zdaniem, w odgrywaniu postaci:
Kreacja teatralnego dewoty
Arthura/Dericka, samozwańczego "księdza" (Dracan?) - byłam naprawdę pod wrażeniem pomysłowości, jak również umiejętności wczucia się w klimat (i ta łacina!). Z całą przyjemnością się obserwowało taką postać
Alexander/Theodor, charakteryzator (Wróżka) - już miałam przyjemność grać na LARPach dość blisko z jegomościem i tutaj również nie zawiódł mnie prezentowany poziom.
Również
Eleonor/Marquerite - narzeczoną i wirtuozką fortepianu, odgrywaną przez dziewczynę, której ksywki niestety nie pamiętam... Dobrze odegrany charakter i interakcje z innymi graczami. I ten błysk w oku

Mogłabym tak każdego opisać, ale było Was ponad 20, więc uznaję, że byłby to wyczyn dla mnie zbyt wielki... (aczkolwiek z pewnością przyjemny).
Osobno chciałabym podziękować nieocenionemu
Kogiemu za ratunek przy organizacji LARPa oraz
Wojtkowi za pomoc w jego przygotowaniu i przytarganiu wytwornicy dymu na konwent.
Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy i będziemy mieli okazję uczestniczyć w innych emocjonujących rozgrywkach. Dziękuję wszystkim za osobisty wkład, piękne stroje, przygotowane rekwizyty i zachowanie owej "teatralności".
Anna 'Veshiesse' Wutkowska - MG i Lady Catherine w LARPie "Świat jest Teatrem"PS:
Podaję link do sesji, na podstawie której powstał LARP 
Można skonfrontować pierwowzór postaci z tym odgrywanym przez siebie. Zapraszam na
http://forumrpg.home.pl/index.php?act=SF&f=1263