Lista ról:
"Człowiek dobrze się mający, jest na płaszczyźnie duchowej bez szans. Głębia to wyłączny przywilej tych, którzy cierpieli". - Emil Cioran
Tao May- Cierpienie to odwieczny katalizator dla poetów, samobójców, morderców, psychopatów i gwałcicieli. Czym jest dla Ciebie? Dasz świadectwo swego życia w programie. Pionek Namiętności.
"Nauka to pokarm dla rozumu." - Lew Tołstoj
dr James Krause – a Ty nie chcesz umrzeć z głodu, który dotkliwie perforuje twój intelekt. Historia nauki zna wielu takich, którzy umarli zanim zostali docenieni, nie masz złudzeń, tak będzie i z tobą… Pionek Szaleństwa.
"Piękno rzeczy śmiertelnych mija, lecz nie piękno sztuki" - Leonardo da Vinci.
Prof. dr hab. Richard Granneman – Ekscentryczny artysta o specyficznym smaku… Pionek Namiętności.
"To ty dajesz moc demonom, które zwalczasz" - Anthony de Mello
Antony Shendor – Człowiek, który widzi więcej niż inni. Dla jednych szaleniec, dla innych mistyk, w czym jest więcej prawdy? Spytaj go! Pionek Snu.
"Rżnij karabinem w bruk ulicy!
Twoja jest krew, a ich jest nafta!" Julian Tuwim –fragment z „Do prostego człowieka”
Adam Xenderson. - masz swoje zdecydowane społeczno-polityczno-filozoficzne poglądy. Nie ukrywasz ich. Jedni twierdzą, że jesteś radykałem, ale czy można tylko trochę bronić ludzi przed wyzyskiem, kłamstwem, złodziejstwem w białych rękawiczkach? Nie. Można ludzi uświadamiać, pomagać im lub być hipokrytą. Rewolucja albo śmierć! Pionek Szaleństwa
Paul Bridges –
"Ja jestem nikim, wyrywam tylko chwasty... Chwasty, co przeszkadzają żyć drugim.." z: "Psy II: Ostatnia krew". Nic więcej dodawać nie trzeba. Pionek Śmierci.
"Czas to szalony, głowa, pustka, mur
Kiedy nie ma ciebie, tęcza ma inny wzór
Żyję z dnia na dzień, nocą śpię bez snów
Bez nadziei i bez łez
Odeszłaś ty, rozpadłam się." z piosenki: „Rozstanie z nią” Britney Vega na płycie „Ssanie w mojej duszy”
Britney Vega – Excelebrytka próbująca wrócić w światła jupiterów i pierwsze strony czasopism. Pionek Snu.
/ROLA ZAREZERWOWANA/„Świat Amerykanina jest tak wielki, jak jego gazeta” Albert Einstein.
John Gate – Nie ma dla Ciebie sprawy zbyt brudnej, prawda leży w błocie, by ją podnieść trzeba się pobrudzić i ją opisać…Pionek Szaleństwa.
Osoby, którym nie powiedzie się w grze będą miały szansę powrócić w nowej roli, lecz szczegóły tego są już tajemnicą.

Role prócz: Paul Bridges-a i Britney Vega są uniwersalne płciowo.
Zgłoszenia i pytania prosze przesyłać na: splarpteam(at)wp.pl w razie problemów można też wysłać PW.
Na wszystkie wiadomości odpowiem.

@Wszelkie prawa autorskie zastrzeżone.