Autor Wątek: Program bloku multimedialnego: turnieje na konsolach  (Przeczytany 3791 razy)

Offline Allu-FG

• Aktywny użytkownik
  • I'm a Wonderlust King!
    • FrontGracza
Odp: Program bloku multimedialnego: turnieje na konsolach
« Odpowiedź #15 dnia: 13 Paź 2009, 05:39:57 am »
Nie będzie Soul Calibur 3? :(

Będzie dostępny jedynie do wolnego pogrania.

Nie dałoby rady zorganizować jeszcze turnieju w T5:DR na "trójkach"? :c Napalałem się strasznie a tu zonk, nie ma ;<

Niestety nie - nasze HDD cierpią na jego brak.
"There is a core and it's hardcore - All is hardcore when made with love - Love is a voice of a savage soul - This savage love is - Undestructable!"

www.FrontGracza.pl - Napędza Nas Pasja!

Offline Jassmina

• Ekspert
  • Kitty sleepin'
    • Porytkon 3 1/3
« Odpowiedź #16 dnia: 13 Paź 2009, 06:26:17 am »
Specjalnie dla ciebie, wszystkie turnieje :) .

Właściwie to nie wszystkie, bo FG obiecał mi, że będzie jeszcze co najmniej jeden turniej na retrokomputerach. ;) Może nawet kilka, jak się ich ładnie poprosi. ;>

"Fishy go pook pook pook"

Offline Piotr Serafin

• Nowy użytkownik
  • *
  • Jeden z organizatorów sal konsolowych
    • Inner World - Polski Portal jRPG
« Odpowiedź #17 dnia: 15 Paź 2009, 01:02:44 am »
Jako jeden z orgów sal konsolowych (które będą nosiły nazwy Battle Arena, czyli dla fanów bijatyk, strzelanek, czy Guitar Hero oraz Chillout Zone dla spokojniejszych gier, maratonów single player, czy gier retro), ustosunkuję się do zadanych tutaj pytań:

1) Pełny plan konsolówek: http://porytkon.irpg.pl/forum/index.php/topic,866.0.html

Podane w tych tematach atrakcje są uporządkowane w kolejności chronologicznej, znajdują się też planowane godziny trwania atrakcji (zgodne z informatorem), dane o platformach (turniej Soul Calibur 4 np. będzie na PlayStation 3). Wobec tego możecie już zacząć planować swój pobyt na Porytkonie i z pewnością nie będziecie się nudzić. Jesli chodzi o organizacje sal konsolowych mam już spore doświadczenie z konwentów mangowych i atrakcje planowane na Porytkon 3 i 1/3 są jak na razie najbardziej ambitne jak do tej pory (mam nadzieję, że wypali).

2) Jeśli chodzi o turniej Tekkena Dark Ressurection, rzeczywiście dla odmiany tym razem nie planowałem turnieju w tą bijatykę, jednak w programie wrzuciłem tzw. "turniej niespodziankę", czyli pozycję w grafiku imprezy na turniej improwizowany, który zostanie zaproponowany przez uczestników sali konsolowej Chillout Zone. Może to być np. turniej w jakąś grę retro (tak, jak proponował Front Gracza), może to być wspomniany Tekken... Wybór należy do Was, w każdym razie na ten turniej niespodziankę też są przewidziane nagrody :)

Przypominam też, że wciąż istnieje możliwość zgłaszania sprzętu... Potrzebujemy jeszcze trochę telewizorów i konsol (m.in. PlayStation 3), aby sala prezentowała kozacki poziom. Dla Was to między innymi możliwość zdobycia zniżki na wejściówki na konwent. Zgłoszenia przyjmuję osobiście i więcej informacji, jak zgłosić sprzęt znajduje się w tym temacie na forum: http://porytkon.irpg.pl/forum/index.php/topic,873.0.html

Życzę wszystkim miłej zabawy oraz zapraszam na konsolówki :)
« Ostatnia zmiana: 15 Paź 2009, 06:29:12 am wysłana przez Jassmina »

Offline PePe_PL

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #18 dnia: 15 Paź 2009, 22:25:02 pm »
Tuminure, jeśli próbujesz wywołać flame, to Ci się to nie uda ;) To nie Onet.

Ja tam was wszystkich pogodze ^^