Autor Wątek: DDR  (Przeczytany 2331 razy)

Offline Jassmina

• Ekspert
  • Kitty sleepin'
    • Porytkon 3 1/3
DDR
« dnia: 06 Paź 2009, 18:55:17 pm »
Będzie? Będzie! :) Udostępnimy cztery maty do DDR (podobno twarde:)) - będzie mnóstwo tańczenia i dobrej zabawy. :)

"Fishy go pook pook pook"

Offline cybek

• Nowy użytkownik
  • *
Odp: DDR
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Paź 2009, 21:12:41 pm »
Kocham Cie! ^_^

Offline Jassmina

• Ekspert
  • Kitty sleepin'
    • Porytkon 3 1/3
« Odpowiedź #2 dnia: 06 Paź 2009, 21:31:19 pm »
Kochaj Tenchiego, on załatwił ;)

"Fishy go pook pook pook"

Offline Tuminure

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Paź 2009, 22:32:38 pm »
Dwa stoiska po dwie maty, czy jedno z czterema?

Offline cybek

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Paź 2009, 10:24:28 am »
No raczej dwa po dwa ;) Ja sie nie spotkałem żeby 4 maty były do jednego kompa podpięte ;p

Offline Tuminure

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Paź 2009, 13:39:58 pm »
http://anime.com.pl/Image00019,gallery,view,25867.html - 4 maty, 2 kompy, 2 monitory, 1 piosenka.

Jeżeli dwa stoiska po dwie maty - 4 maty, 2 kompy, 2 monitory, 2 piosenki. Druga opcja jest o tyle do dupy, że wymaga dużo więcej miejsca.

Offline cybek

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 11 Paź 2009, 16:29:17 pm »
http://anime.com.pl/Image00019,gallery,view,25867.html - 4 maty, 2 kompy, 2 monitory, 1 piosenka.

Jeżeli dwa stoiska po dwie maty - 4 maty, 2 kompy, 2 monitory, 2 piosenki. Druga opcja jest o tyle do dupy, że wymaga dużo więcej miejsca.
No tak, ale ja napisałem do jednego kompa ;)
Domyślam się, że to po prostu w tym samym momencie wybrana identyczna piosenka, na dwóch stanowiskach.
Lepiej jest 2 stanowiska, bo wtedy każdy może grać jak chce, a jak tylko jednej osobie pasuje dana piosenka, to 3 by były wolne.

Offline Dazer

• Nowy użytkownik
  • *
  • Gagatek xD
« Odpowiedź #7 dnia: 11 Paź 2009, 16:34:52 pm »
Pewnie będzie tak 2 maty DDR i 2 PiU :D ale głowy nie dam xD
aVe
gg:5778934

Offline Tuminure

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #8 dnia: 12 Paź 2009, 13:23:35 pm »

Domyślam się, że to po prostu w tym samym momencie wybrana identyczna piosenka, na dwóch stanowiskach.
Coś w ten deseń. Piosenka uruchamia się na dwóch kompach i jest zsynchronizowana - nie jest to "równoczesne naciśnięcie entera".
Lepiej jest 2 stanowiska, bo wtedy każdy może grać jak chce, a jak tylko jednej osobie pasuje dana piosenka, to 3 by były wolne.
Widać, że rzadko przesiadujesz w ddr-roomie. 1x4 maty lepiej się sprawdza niż 2x2 maty. Jest jedna widownia, jedna kolejka, piosenki się nie zagłuszają, wymagane jest mniej miejsca.

Offline cybek

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 12 Paź 2009, 15:17:29 pm »
Widać, że rzadko przesiadujesz w ddr-roomie. 1x4 maty lepiej się sprawdza niż 2x2 maty. Jest jedna widownia, jedna kolejka, piosenki się nie zagłuszają, wymagane jest mniej miejsca.
Dopiero zaczynam chodzić na konwenty, także wiesz ;)
Na natconie akurat mi się (nie wiem czy byłeś) wygodniej grało na korytarzu niż w sali (w sali 2x2 na korytarzu 1x2), jakoś tak.. nie wiem, mi sie wydaje to wygodniejsze, co kto lubi.

Offline Tuminure

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #10 dnia: 15 Paź 2009, 18:05:26 pm »
Na natconie akurat mi się (nie wiem czy byłeś) wygodniej grało na korytarzu niż w sali (w sali 2x2 na korytarzu 1x2), jakoś tak.. nie wiem, mi sie wydaje to wygodniejsze, co kto lubi.
Nic dziwnego - jeżeli są dwa stoiska w jednej sali to się zagłuszają... co jest gorsze niż jedno stoisko.

Offline krausersan

• Aktywny użytkownik
  • Go To DMC!!!
« Odpowiedź #11 dnia: 15 Paź 2009, 21:59:20 pm »
Na balconie były 2 maty w sali i 2 na korytarzu zaraz przy tej sali, elegancko to wyszło bo obydwa stoiska się nie zagłuszały i miejsca było sporo :)

Offline Tuminure

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #12 dnia: 26 Paź 2009, 14:52:51 pm »
Było zajefajnie ;). 4 maty spisały się całkiem nieźle w turnieju DDR.

A teraz info dla tych, których nie było/nie zajrzeli do ddr-roomu. Były 2 maty (+2 które cały czas stały na boku), a turnieju oczywiście nie było... mimo, że nawet w książeczce było info o turnieju ;).