Autor Wątek: Ultrastar?  (Przeczytany 3754 razy)

Offline Allu-FG

• Aktywny użytkownik
  • I'm a Wonderlust King!
    • FrontGracza
Odp: Ultrastar?
« Odpowiedź #15 dnia: 07 Paź 2009, 20:44:51 pm »
(...)ale nie spotkał się ze zbyt gorącym przyjęciem. Wiesz, da ludzi retro to  (...) Dead or Alive 2(...)

Skoro ja pamiętam DoA "jednen" (ach ta "super realistyczna" fizyka piersi) to muszę już być totalnym dinozaurem...

Ale żeby nie było że nie mam nic do powiedzenia: wszyscy fani śpiewania będą mieli możliwość poszalenia na sali konsolowej w SingStar: Polskie Hity. To tak poza konkursem.

Mandaryna anyone?  ;D
"There is a core and it's hardcore - All is hardcore when made with love - Love is a voice of a savage soul - This savage love is - Undestructable!"

www.FrontGracza.pl - Napędza Nas Pasja!

Offline cybek

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 08 Paź 2009, 07:24:33 am »
Mandaryna anyone?  ;D
Tokio Hotel!! :D

Offline KAIN

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 08 Paź 2009, 10:00:35 am »
Mandaryna anyone?  ;D
Bayer Full - Moja Mała Blondyneczko

Offline Diabeł

• Admin = buc!
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedź #18 dnia: 08 Paź 2009, 10:16:01 am »
Mandaryna anyone?  ;D
Bayer Full - Moja Mała Blondyneczko
Mydełko Fa!

Offline krausersan

• Aktywny użytkownik
  • Go To DMC!!!
« Odpowiedź #19 dnia: 08 Paź 2009, 22:25:09 pm »
Biały miiiiiiiiś <wyje>  :D

Offline Allu-FG

• Aktywny użytkownik
  • I'm a Wonderlust King!
    • FrontGracza
« Odpowiedź #20 dnia: 09 Paź 2009, 06:06:45 am »
Ciekawe że SCEP nie wpadło jeszcze na SingStar: Obciachowe Przeboje - można się śmiać z takich kawałków (disco polo) ale wiem z własnego doświadczenia że po pewnej (sporej!) ilości % na imprezie, to piosenka im bardziej obciachowa tym lepsza  ;D
"There is a core and it's hardcore - All is hardcore when made with love - Love is a voice of a savage soul - This savage love is - Undestructable!"

www.FrontGracza.pl - Napędza Nas Pasja!

Offline BENY

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 09 Paź 2009, 07:23:27 am »
Wy, do spółki z Gohanem. W wyniku przedziwnych zawirowań nie dotarło do was moje info na gadu. Pisałem już jakiś czas temu do Kasi. Nie przysłała mi potwierdzenia. Stwierdziłem że trochę poczekam i odezwę się drugi raz, ale przyznam bez bicia - zapomniałem o tym. Tym bardziej że wynikła sprawa z DDR-em i cała moja koncentracja poszła w tamtą stronę.
No to informuje OFICJALNIE, ze nie MY. A przynajmniej nie JA.
Ponad pol roku temu informowalem Was, ze nie robie juz US na dotychczasowych zasadach. Przekazalem moje wstepne warunki. Wy mieliscie to przedyskutowac. Ale tego widac nie zrobiliscie zakladajac ze i tak zrobimy. Pol roku ciezko bylo sie odezwac. Sa telefony, maile, mieszkamy wrecz z 5km od siebie. Pol roku bylo malo... A informowac na wszystkie strony o tym, ze oficjalnie potwierdzacie USa na porytkonie to czas byl. Tylko ze nawet ja jako prowadzacy NIC O TYM NIE WIEDZIALEM. Ludzie - troche powagi i doroslego podejscia do sprawy... Robicie jak na balkonie. Jak wszystkim znany main org takze ok pol roku temu luzno rozmawial ze mna jakies 2 minuty i dopiero inne niepowiazane z organizacja osoby na 2 dni przed konem do mnie uderzaly z informacja, ze to ja przeca oficjalnie robie... Nie tedy droga i nie tak sie zalatwia. Tym bardziej,z e przekazywalem Wam swoje warunki. A gdybym nie zajrzal na forum, to zapewne w piatek dzien przed konwentem ktos laskawie od Was by do mnie zadzwonil oburzony, czemu jeszcze mnie nie ma...
Tak wiec na dzien dzisiejszy to JA informuje oficjalnie, ze USa nie bede robił na konwencie.

Offline Diabeł

• Admin = buc!
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedź #22 dnia: 09 Paź 2009, 08:42:43 am »
Beny, pół roku temu na Grojkonie nie mówiłeś NIC o jakiejś zmianie zasad :] . Więc proszę cię, nie ośmieszaj się:) .

Druga rzecz - nie robisz, spoko. Robi więc sam Gohan. Over & out, bo z ludźmi z tak kiepską pamięcią nie ma co rozmawiać.
« Ostatnia zmiana: 09 Paź 2009, 08:48:04 am wysłana przez Diabeł »

Offline BENY

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #23 dnia: 09 Paź 2009, 13:39:39 pm »
Beny, pół roku temu na Grojkonie nie mówiłeś NIC o jakiejś zmianie zasad :] . Więc proszę cię, nie ośmieszaj się:) .

Druga rzecz - nie robisz, spoko. Robi więc sam Gohan. Over & out, bo z ludźmi z tak kiepską pamięcią nie ma co rozmawiać.
Nic nikomu nie obiecywalem. A swoje zasady zmienilem jakis rok temu. Popytaj kazdego orga wiekszego konwentu co odpowiadalem.
Wam powiedzialem to samo. Bo jeden z Was przeca zapomnial - to cytat. Wiec chyba o nim mowisz w tej "drugiej czesci"
A wy olaliscie sprawe i nagle z reka w nocniku sie budzicie.

I do kurwy nedzy pytam sie KTO ze man cos ustalal. Ktory z orgow? Ty? Baku? Tenchi? Kazdy ma na mnie namiary. Kazdy mieszka blisko. Nikt przez pol roku slowa nie raczyl powiedziec.
Ze niby CO ustalalismy na Grojkonie? Owszem - byles u mnie w pokoju i rozmawialismy o konwencie i o US. Ale sory - zadne szczegoly nie zostaly ustalone. I na 100% nikomu nie potwierdzilem ze bede cos robil. Po tym czasie bylo ok 10 konwentow, ktorych orgowie ze mna rozmawiali chcac miec US. kazdy dostal to samo info odnoscie mojego USroomu. Jedynie z Tomoe podszedl do sprawy profesionalnie i we Wro mialem robic. Reszta nie chciala/olala. A to nie w mojej gestii biegac po orgach i sie prosic kto chce bym mu robil atrakcje. Tym bardziej, ze ludzie mi od dosc dawna mowili, ze Gohan ma robic. Wiec jak to sie mowi - "wasz cyrk i wasza małpa".

Offline Diabeł

• Admin = buc!
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedź #24 dnia: 09 Paź 2009, 15:15:50 pm »
Jedyny cyrk, to robisz ty misiu pysiu.

Na forum nie przeklinamy. To taki warning regulaminowy. Więcej ostrzeżeń nie będzie.

Offline Loleth

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #25 dnia: 26 Paź 2009, 11:04:49 am »
Jejku, ale się narobiło O.o" um... a ja mam pytanie czysto sprzętowe xD gdzie mogę kupić sprzęt do Karaoke  czyli mikrofony i te inne dupelerki? *-* Bo bardzo chciałam w domu urządzić więc jeśli mi ktos powie co potrzebne, gdzie kupić etc żeby pod kompa podłączyć to bym była wdzięczna *.*

Offline Tuminure

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #26 dnia: 26 Paź 2009, 14:50:38 pm »
To jest temat dot. ultrastara, nie karaoke.

Jeżeli chodzi Ci o mikrofony do ultrastara to zerknij na allegro.