Beny, pół roku temu na Grojkonie nie mówiłeś NIC o jakiejś zmianie zasad :] . Więc proszę cię, nie ośmieszaj się:) .
Druga rzecz - nie robisz, spoko. Robi więc sam Gohan. Over & out, bo z ludźmi z tak kiepską pamięcią nie ma co rozmawiać.
Nic nikomu nie obiecywalem. A swoje zasady zmienilem jakis rok temu. Popytaj kazdego orga wiekszego konwentu co odpowiadalem.
Wam powiedzialem to samo. Bo jeden z Was przeca zapomnial - to cytat. Wiec chyba o nim mowisz w tej "drugiej czesci"
A wy olaliscie sprawe i nagle z reka w nocniku sie budzicie.
I do kurwy nedzy pytam sie KTO ze man cos ustalal. Ktory z orgow? Ty? Baku? Tenchi? Kazdy ma na mnie namiary. Kazdy mieszka blisko. Nikt przez pol roku slowa nie raczyl powiedziec.
Ze niby CO ustalalismy na Grojkonie? Owszem - byles u mnie w pokoju i rozmawialismy o konwencie i o US. Ale sory - zadne szczegoly nie zostaly ustalone. I na 100% nikomu nie potwierdzilem ze bede cos robil. Po tym czasie bylo ok 10 konwentow, ktorych orgowie ze mna rozmawiali chcac miec US. kazdy dostal to samo info odnoscie mojego USroomu. Jedynie z Tomoe podszedl do sprawy profesionalnie i we Wro mialem robic. Reszta nie chciala/olala. A to nie w mojej gestii biegac po orgach i sie prosic kto chce bym mu robil atrakcje. Tym bardziej, ze ludzie mi od dosc dawna mowili, ze Gohan ma robic. Wiec jak to sie mowi - "wasz cyrk i wasza małpa".