Witam!
Chciałbym się wybrać na Porytkon... ale wpierw moi rodzice kazali mi zadać kilka pytań

1) czy na czas imprezy w "szkole" będą jacyś opiekunowie odpowiedzialni za nieletnich w niej przebywających? ( ogółem chodzi o to że mówią że jakby się coś stało i by mnie w to wplątano to oni musieliby za to odpowiadać prawnie bo nie mam 18)
2) Jestem z Sosnowca i jeśli moi rodzice nie zgodziliby się żebym nocował i musiałbym dojeżdżać codziennie( o ile jest taka możliwość) to czy koszta by zmalały/wzrosły?
3) Z tego co zrozumieliśmy razem z rodzicami wyżywienie w własnym zakresie... więc czy gdzieś w niedalekiej okolicy jest miejsce gdzie można zjeść?
na razie rodzice tylko tyle wymyślili... nim się zgodzą żebym przyjechał wymyślą pewnie jeszcze z 1000 powodów na "nie" i będę musiał dopisywać następne pytania xD
jeszcze teraz coś ode mnie tak przy okazji:
Chciałbym spróbować swoich sił w LARP'ie... jako fan anime i mangi uczestniczyć w "zabawach" z nimi związanymi... oraz jako zapalony gracz zmierzyć się z kimś w jakiś tytuł na jakiejś konsolce...
( w sumie Bloki fantastyki,popkultury japońskiej,multimedialny) czy jest w ogóle realne połączyć te 3 bloki? Czy raczej wybrać sobie 1 i się go trzymać bo na resztę nie starczy już czasu?
Z góry dziękuje za odpowiedz na którą czekam z niecierpliwością.
PS: jeśli zły dział albo coś to proszę o przeniesienie... ale jeśli można prosiłbym o nie usuwanie, od odpowiedzi na te pytania zależy moja obecność na imprezie.