Games room mieścił się w manga roomie i był tam tylko mahjong, na którego kusiło się mało osób, no ale jakby coś to games room był

No a pogoda się później trochę poprawiła bo jak jechałem do domu o 20 to przez chmury przebijało się słońce

A tak trochę poza tematem, to zastanawialiście się może nad ilością osób, które będą miały pojawić się na Porytkonie (tak pi razy drzwi)? Pytam, bo wczoraj i dzisiaj czytałem dużo komentarzy odnośnie DKW i słyszałem na ACEP-ie, że bardzo dobrze przyjęte przez osoby, które przybyły z daleka były miejscówki do spania poza budynkiem w którym impreza się odbywała. Można było dosyć tanio mieć pokój w hotelu (o ile można nazwać hotelem budynek z grzybem na ścianach) i dzięki temu nie było zamieszania w samym planie imprezy (brak zapchanych przez śpiących ludzi pokoi do prelekcji). Poza tym ludzie którzy tam byli bardzo chwalą sobie samą atmosferę jaka była w tym hotelu. Nie wiem, na jak dużą skalę planujecie zrobić konwent (może trochę za wcześnie na takie rozmowy), ale sądzę, że sam pomysł byłby godny uwagi o ile byłby wykonalny w Sosnowcu

Sorry za chaotyczny styl pisania ale godzina już nie ta...