|
krausersan
|
 |
« Odpowiedz #15 : 23 Cze 2009, 19:03:11 » |
|
Heh to ja już czegoś nie rozumiem. Doszliśmy do porozumienia w tym temacie, że dobrze by było gdyby były 2 pomieszczenia: pierwsze z muzyką japońską, anime itp. a drugie z muzyką zwykłą, codzienną, disco polo itp. Z pomieszczenia z muzyką zwyczajną można później zrobić ten niby wyj-room, gdzie zarówno fantaści jak i mangowcy mogą sobie pośpiewać wspólnie znane piosenki. Czy coś pomyliłem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoshiko
Nowy użytkownik
bu!
|
 |
« Odpowiedz #16 : 23 Cze 2009, 19:33:07 » |
|
Dwa pokoje, jeden dla fantastów z tematami właściwymi ich poglądom, drugi dla M&A, wiadomo z czym. A po skończonych konkursach (bo można zrobić jakieś jury i powyłaniać, przemianować jeden z roomów na zbiorowe komercyjne dziadostwo
|
|
|
|
|
|
"Są tylko chwile, gdy widzę jasno Jaką drogą mam iść Mijam przestrzenie I ludzi, co gasną Ciągle się rwie cienka nić Snuję z niej plany, nie czując granic Pomiędzy jawą a snem Są tylko chwile -
|
|
|
|
krausersan
|
 |
« Odpowiedz #17 : 23 Cze 2009, 19:36:50 » |
|
No czyli dobrze pisałem, tylko trochę pogmatwanie... Teraz wszystko zależy od tego jak podchodzą do pomysłu organizatorzy i ile sprzętu uda im się zgromadzić. No i oczywiście jak się zapatruje na to reszta uczestników konwentu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Misiekh
|
 |
« Odpowiedz #18 : 23 Cze 2009, 19:59:09 » |
|
Organizatorzy się strasznie cieszą, że na forum pojawiają się różne fajne pomysły, natomiast kwestia wyjec-roomów jest jak chyba żadna inna (może oprócz sal komputerowych i konsolowych) uzależniona od sprzętu, więc w tej chwili trudno mi się wypowiadać w jakikolwiek wiążący sposób na ten temat  Jak będę coś konkretnego wiedział, to dam znać, ale jeszcze trochę czasu musi upłynąc, zanim to nastąpi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cyrograf
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #19 : 03 Wrz 2009, 16:18:14 » |
|
Była na konwencie i zorganizowali karaoke. Trwało cały czas i znajdowało się na korytarzu, gdzieś z dala od stoisk i innych paneli. Grała tylko muza z anime, ale wydaję mi się to głupi pomysł. Na drugi dzień puszczali Marylę Rodowicz, Perfect oraz znane utwory z anime. Pamiętam, że pokemony wszyscy śpiewali xd.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krausersan
|
 |
« Odpowiedz #20 : 03 Wrz 2009, 19:53:40 » |
|
Rozumiem, że masz na myśli Balcon? Tam bym się zdziwił, że ktoś nie słyszał pokemonów na korytarzu  W zasadzie miejscówka była bardzo dobra bo była to część korytarza piętro wyżej niż reszta i dźwięki muzyki i wycia nikomu specjalnie nie przeszkadzały. Świetne rozwiązanie gdy podczas organizowania konwentu okazuje się, że jest za mało sal w stosunku do przygotowanych atrakcji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mikotonori
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #21 : 18 Wrz 2009, 22:21:48 » |
|
Ja jestem za pomysłem na 2 pokoje. Tak jak napisaliście wcześniej, nie każdy musi przepadac za muzyką z anime, i nie każdy za disco polo,itd.  Coraz bardziej mi się to wszystko podoba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hannami
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #22 : 29 Wrz 2009, 09:19:33 » |
|
no, ja też jestem za. mogą być 2 ^^
|
|
|
|
|
|
tsuki no akachan xD
|
|
|
Kiriki-kun
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #23 : 18 Paź 2009, 13:45:59 » |
|
Jak dla mnie muszą być Pokemony!! Ten najstarszy op  Jeśli to będzie, to reszta mi wisi. Może być nawet heavy metal.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tuminure
|
 |
« Odpowiedz #24 : 18 Paź 2009, 20:01:17 » |
|
Weźcie pod uwagę, że są też ludzie, którzy nie lubią gdy ktoś im fałszuje zaraz obok.
2 stanowiska karaoke + ultrastara to za dużo muzyki imo. Jedna miejscówka z karaoke i jedna ultrastara wystarczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bąku
|
 |
« Odpowiedz #25 : 20 Paź 2009, 21:26:36 » |
|
Dla mnie tam kony zawsze były siedliskiem wyjących świrusów:D Nie ważne cyz dzień czy noc i czy fałszujączy nie. Chodzi o zabawę w końću nie? A kto na konwencie śpi ten jest lama:D
|
|
|
|
|
|
  "Revenge." Has language ever created
|
|
|
Hannami
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #26 : 22 Paź 2009, 18:23:50 » |
|
"siedlisko wyjących świrów" xDDDDD ubóstwiam cie za ten tekst xD Jak ja zaczne tam spiewać to ludzie padna xD i bynajmniej nie z wrażenia xD
|
|
|
|
|
|
tsuki no akachan xD
|
|
|
Gosia;D
Nowy użytkownik