W razie problemów z zalogowaniem się, ślij maila do administratora (xdiabellusx[at]gmail.com)
Jugle speed!!!:) - Niezwykle radosna gra. Szczególnie jak totem odbije się od ręki i poleci gdzieś dalej:)
Cytat: evanec w 23 Gru 2008, 16:59:53 pmJugle speed!!!:) - Niezwykle radosna gra. Szczególnie jak totem odbije się od ręki i poleci gdzieś dalej:)Jeżeli (a jest to prawdopodobne) będzie turniej Jungle Speed (czy tam jego odpowiednika), to najprawdopodobniej bieganie za lecącym totemem, przewracając po drodze krzesła, stoły, innych ludzi/uczestników etc. bedzie najprawdopodobniej zabronione.
A ja myśle że decyzje tego rodzaju zostawimy organizatorowi tego turnieju(IMHO - bez walki o totem to ta gra jest mało sensowna:D:P)
Cytat: Bąku w 24 Gru 2008, 15:30:49 pmA ja myśle że decyzje tego rodzaju zostawimy organizatorowi tego turnieju(IMHO - bez walki o totem to ta gra jest mało sensowna:D:P)Jasne, a jak wyobrażasz sobie walke o totem gdy na sali równocześnie rozgrywają się 4 gry? Akurat najpewniej wiem kto ten turniej zrobi, i raczej znając tą osobę nie będzie biegania .